Kinderopvang

Op De Dijk kunt u rekenen op goed en gedegen onderwijs voor uw kind. Daar hoort ook een goede naschoolse opvang bij. De Dijk werkt samen met Babino.

De kinderopvang biedt:

• peuterspelen voor kinderen van 2 tot 4 jaar
  • peuterspelen met VVE voor kinderen van 2 tot 4 jaar
  • buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 – 13 jaar

Breed Kindcentrum ‘de Dijk’

Onze school ontwikkelt zich de komende jaren verder tot een Breed Kindcentrum (BKC). Een centrum voor kinderen van 0-12 jaar. Het is de gehele dag open en biedt een breed pakket van onderwijs en opvang. Onze school werkt hierin samen met Babino Kinderopvang. Er is tussen de school en de buitenschoolse opvang een intensieve samenwerking. Door de integratie van onderwijs en opvang krijgen kinderen een sluitend dagprogramma en een doorgaande leerlijn binnen één pedagogische visie. Verlengde dagprogramma’s passen hier in, met een aanbod van muziek, drama, sport, cultuur en creatieve vorming. Deze activiteiten worden onder de noemer ‘de Dijk naschool’ in samenwerking met Babino georganiseerd. Dit geeft kinderen rust in hun dagprogramma en maakt het ouders eenvoudiger de zorg voor hun kinderen en hun werk overdag te combineren. Ouders hebben met één organisatie te maken.

Buitenschoolse Opvang (4-12 jaar)
Voorschoolse opvang
07.00-08.30 uur (ma/di/do)*
*alleen bij voldoende aanmeldingenNaschoolse Opvang
15.15-18.30 uur (ma/di/do)
12.30-18.30 uur (woe/vrij)*
*alleen bij voldoende aanmeldingen

Vakantie-opvang/Studiedagen
08.00-18.30 uur

De Dijk-Oost
De opvang vindt plaats in een sfeervolle en huiselijke ruimte en het aangrenzende speellokaal.
De ruimte is ingericht volgens het thema ‘natuur’. Het schoolplein en het speellokaal van De Dijk-Oost zullen dagelijks gebruik worden voor sport- en spelactiviteiten.

De Dijk-West
De opvang vindt plaats in de centrale ruimte. Deze gezellige ruimte is ingericht volgens het thema ‘onderwaterwereld’. Het schoolplein en het speellokaal van De Dijk-West zullen dagelijks gebruik worden voor sport- en spelactiviteiten.

Babino sluit aan bij de thema’s van de school. Daarnaast worden er verschillende sport-, muziek- en creatieve activiteiten aangeboden.

Voor meer informatie of direct inschrijven voor buitenschoolse opvang gaat u naar www.babino.nl of neemt u contact op via 075-2020389.