Kinderopvang

Op De Dijk kunt u rekenen op goed en gedegen onderwijs voor uw kind. Daar hoort ook een goede naschoolse opvang bij. De Dijk West werkt samen met Freekids en De Dijk Oost werkt samen met Babino.

Freekids en Babino bieden:

• peuterspelen voor kinderen van 2 tot 4 jaar
  • peuterspelen met VVE voor kinderen van 2 tot 4 jaar
  • buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 – 13 jaar

Breed Kindcentrum ‘de Dijk’

Onze school ontwikkelt zich de komende jaren verder tot een Breed Kindcentrum (BKC). Een centrum voor kinderen van 2-12 jaar. Het is de gehele dag open en biedt een breed pakket van onderwijs en opvang. Onze school werkt hierin samen met Freekids en Babino Kinderopvang. Er is tussen de school en Freekids / Babino een intensieve samenwerking. Door de integratie van onderwijs en opvang krijgen kinderen een sluitend dagprogramma en een doorgaande leerlijn binnen één pedagogische visie. Ouders hebben met één organisatie te maken, waardoor structuur en continuïteit gewaarborgd wordt.

Peuterspelen (2-4 jaar)
Maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 11.30 uur onder leiding van vaste pedagogische medewerkers.        *Tijdens vakanties is het peuterspelen gesloten.

Buitenschoolse Opvang (4-12 jaar)
Voorschoolse opvang
Maandag, dinsdag en donderdag van 07.00-08.30 uur

Naschoolse Opvang
Maandag, dinsdag en donderdag van 14.00 tot 18.30 uur.  *Heeft u opvang nodig op woensdag of vrijdag? Neem gerust contact met ons op.

Vakantieopvang en studiedagen
08.00-18.30 uur
* Tijdens vakanties en studiedagen worden de kinderen  van locatie West opgevangen op onze locatie Freekids Zaandam XL, in Westerwatering. De kinderen van locatie Oost worden door Babino opgevangen op locatie Oost..

De Dijk-Oost
De opvang vindt plaats in een sfeervolle en huiselijke ruimte en het aangrenzende speellokaal.
De ruimte is ingericht volgens het thema ‘natuur’. Het schoolplein en het speellokaal van De Dijk-Oost zullen dagelijks gebruik worden voor sport- en spelactiviteiten.

Babino sluit aan bij de thema’s van de school. Daarnaast worden er verschillende sport-, muziek- en creatieve activiteiten aangeboden. Voor meer informatie of direct inschrijven voor buitenschoolse opvang gaat u naar www.babino.nl of neemt u contact op via 075-2020389.

De Dijk-West
De opvang vindt plaats in een gezellige ruimte, waar met de juiste spelmaterialen wordt aangesloten bij de leeftijden van de kinderen. Het schoolplein en het speellokaal van De Dijk-West zullen dagelijks gebruikt worden voor sport- en spelactiviteiten. Freekids sluit aan bij de thema’s van de school. Daarnaast worden er verschillende sport-, muziek-, en creatieve activiteiten aangeboden.

Meer informatie betreft de inschrijving of opvangmogelijkheden vindt u op de website van Freekids: www.freekids.nl. Voor persoonlijk advies kunt u contact opnemen met de Frontoffice via telefoonnummer: 088- 1919190.